FUE-TEKNIKKEN

FUE – Follicular Unit Extraction – betyder oversat til dansk, at man tager hår enkeltvis fra nakken og siderne af hovedet, også kaldet munkekransen, og flytter op på hovedet, hvor håret mangler.

HÅRTAB
Der er rigtig god og logisk grund til, at man kan reparere hårtab med FUE-teknik, som stammer tilbage fra årtusindets begyndelse. Tænk på at hårtab stort set altid rammer pande og isse hos mænd, og hos kvinder ser man nærmest altid en jævn udtynding som en bred motorvej ovenpå hovedet. Hårtab rammer således aldrig nakken, medmindre vi er ude i grænsetilfælde som total alopeci o.l. Hårtab er altså ”altid” ujævnt fordelt.
Det betyder at ”man kan stjæle hår” fra områder med tæt hårvækst og flytte til de skaldede eller hårtynde områder. De hår som man stjæler fra hårtætte områder er robuste hår, der under normale omstændigheder evner at vokse alle de steder, hvor man taber håret.

DER ER FORSKEL PÅ HÅR
Der er altså stor forskel på hvor robust et hår er. Med FUE-teknikken kan man flytte rundt på de robuste hår fra nakke- / sideregionerne, hvilket igen betyder, at man ikke bare får en ny hårpragt ovenpå hovedet, men også at den er langtidsholdbar.