FERRARI PÅ HÅRFRONTEN

FUE – Forudsætningen for et super resultat er, at man mestrer FUE-teknikken til perfektion. Det vil sige at man er i stand til først at fjerne de enkelte hår skånsomt og uden synlige tegn fra nakke- / sideregionerne.

Dernæst at forberede de enkelte hår, så de er klar til at blive plantet og ikke mindst at plante de nye hår helt perfekt med afstand, dybde, vinkling og fordeling af tykkelse, så den nye hårpragt falder i ét med omgivelserne.

Place4hair samarbejder med nogle af verdens allerbedste kirurger, vi taler om top 5 indenfor hårtransplantationsindustrien med mere end 15 års erfaring og mere end 3000 hårtransplantationer bag sig.
Det betyder at ”man kan stjæle hår” fra områder med tæt hårvækst og flytte til de skaldede eller hårtynde områder. De hår som man stjæler fra hårtætte områder er robuste hår, der under normale omstændigheder evner at vokse alle de steder, hvor man taber håret.

Der er altså stor forskel på hvor robust et hår er. Med FUE-teknikken kan man flytte rundt på de robuste hår fra nakke- / sideregionerne, hvilket igen betyder, at man ikke bare får en ny hårpragt ovenpå hovedet, men også at den er langtidsholdbar.